manetas

manetas

International Bathroom Exhibition
Ξεκίνησε το 2003 ως προπομπός του Salone Internazionale del Mobile,αλλά η Διεθνής Έκθεση Μπάνιο έγινε ένα γεγονός από μόνη της το 2006. Η εμπορική αυτή έκθεση αντικατοπτρίζει την τελευταία εξέλιξη της εγχώριας αισθητικής και τεχνογνωσίας στο μπάνιο και το διαχωρίζει από τον προηγούμενο ρόλο του ως αποκλειστικά λειτουργικό χώρο σε ένα δωμάτιο. Χαρακτηρίζει το μπάνιο ως χώρο ικανό να αναλάβει διαφορετικές λειτουργίες, προβάλλοντας το καλύτερο του ευατό σε έπιπλα και αξεσουάρ, καμπίνες ντους, εγκαταστάσεις σάουνας, φωτιστικά πορσελάνης, καλοριφέρ, τοίχων και δαπέδων, βρύσες, μπανιέρες και υδρομασάζ . Ευεξία και ο σχεδιασμός είναι όλο και περισσότερο συνιφασμένα σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς  υπήρξε ισχυρή και εκτεταμένη ζήτηση για τα πράσινα προϊόντα, ακόμη και στον τομέα του μπάνιου, στο οποίο πρατηρείται ραγδαία ανάπτυξη νέων λύσεων και προϊόντων με στόχο τη μέγιστη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης νερού και ηλεκτρικής ενέργειας. Η καινοτόμος ώθηση αυτού του τομέα είναι όλο και μεγαλύτερη και  συνδυάζεται με την τεχνολογική εξέλιξη, που οδηγεί σε πιο βιώσιμες λύσεις, καθώς και υψηλής τεχνολογίας έννοιες ήχου και βίντεο.
 

     4 καλοί λόγοι για να επισκεφθείτε την Διεθνή Έκθεση Έπιπλα Μπάνιου:

  1. Στην έκθεση θα παρεβρίσκονται 200 εκθέτες σε περισσότερα από 19.000 m2
  2. Επιχειρήσεις: Η παγκόσμια έρευνα σε στοιχεία για τις εισαγωγές αποδεικνύει ότι η ζήτηση για έπιπλα μπάνιου έχει αυξηθεί κατά 35%
  3. Έρευνα και Ανάπτυξη:η έκθεση εμβαθύνει στην τεχνολογία και την αειφορία
  4. Επιχειρήσεις:Η έκθεση από μόνη της αποτελεί γόνιμο έδαφος για την γνωριμία με αναπτυσσόμενες επενδυτικές αγορές όπου σχεδιάζονται και κατασκευάζονται μεγάλα συγκροτήματα και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις (ΗΠΑ, Βρετανία, Κίνα και ορισμένες περιοχές της Μέσης Ανατολής)

manetas

bath /materials /surfaces /appliances